ekorre ( 11 nov 2010)

nu är det inte många dagar kvar tills jag och min underbaraste vart tillsammans en månad. endast 5 dagar kvar. man kan tänka nu att det inte är så lång tid... men hur ska man annars kunna vara tillsammans hela livet ut om man inte kan börja någonstans? det är ju en bra början i alla fall. helt ungerbar är han. :D han är lite lat bara. men det gör inte så mycket. :P har börjat övningsköra nu igen så snart är det nog dags för körkort med. hoppas jag får det så fort som möjligt. fast just nu så kan jag inte köra för han har inga vinterdäck på bilen. väntar på att dom ska stå och vänta framför dörren snart. sen blir det till att köra jävel med bilen. det är många som är avundsjuka med för att jag får köra med den bilen. jag mena kolla på lilla slampan, hon hade gått fram till min pojke och försökt att få med honom så att dom kunde åka iväg för att ha sex. och jag som trodde hon var min kompis. man gör inte bara så. men han hade sagt till henne att hon inte skulle hålla på för han håller mig trogen.. och sen sa hon att jag inte skulle få reda på nått... men det trodde hon ju när hon hade sex med mitt ex under tiden som vi var tillsammans med. hon trodde inte jag skulle få reda på nått. men men det var vad hon trodde ja.. hon kan då inte ha alla hästar i stallet. haha så hon kan ju bara gå och dö någonstans.

satt precis och lyssnade på en låt som handlade om en tjej som hade stora problem. hennes man hade begärt skilsmässa och sen så gick hennes pappa bort och till råga på allt så förlorade hon jobbet. men en dag så satt hon och kollade på en ekorre. ekorren samlade mat till vintern. så hon tänkte att: om en ekorre kan klara sig utan pengar och närlevande så kunde hon det med. - den låten har hjälpt mig grymt mycket genom åren. men nu har jag ju både jobb och pojkvän så jag klarar mig bra utan att leva som ekorren. :P haha


men men nu ska vi åka iväg och handla..

bye!

jaha ja! ( 7 nov 2010 )

i dag ska vi ha kalas för elin som blir 4 på tisdag! sötast är här! helt underbart är det! :D


höll på att gå rakt in i väggen i dag. det var inte så kul alls. har kommit försent till jobbet nästan varje dag denna veckan. men som sagt jag tror det är för att jag håller på att gå in i väggen. det är inte så kul kankse. jag ska nog ta och ringa till läkaren i morgon och se till att jag får sjukskrivning i två veckor eller någonting. det är inte så underbart kul kankse. :S:S men men nu börjar kalaset! ha en bra kväll alla..

kramar

RSS 2.0