Ååååååå sopa? (18 okt 2010)

Fattar inte hur folk bara kan med och förvränga saker. Jag hade aldrig sagt att jag inte ville ha honom. Jag sa bara att jag inte visste för jag kände honom inte. Men jag har ju tydligen sagt att jag inte var intresserad av honom alls. Ta reda på fakta innan du tar egna initiativ. Klart att det är bra att ta egna initiativ. Men bara till en viss del. Men det ska väl bara vara så i detta livet eller? Gå och dö eller nått.

fattar inte! (17 okt 2010)

jag fattar inte hur folk kan med och hålla på såhär. nu är det mer skitsnack som man hamnar i mellan! fan att det alltid ska vara så! bråk hit och bråk dit! nu är det en viss person som gått och sagt att söt har burnat och kört jättesnabbt när jag och in dotter var med i bilen igår.. men under den tiden så jobbade jag och elin var med. men han skulle aldrig få för sig att hålla på så när han har barn i närheten. vad tänker folk med? skulle han göra så när han själv hade sin dotter i bilen eller? nej jag skulle inte tro det. men att hitta på sånnahär saker är inte okej alltså! DU KAN DRA!

men men nog om jobba saker. jag ska jobba i morgon och nu ska jag snart basta med söt hemma hos honom.... :D:D:D

hum hum! (14 okt 2010)

sitter på bussen på väg hem till mamma och pappa nu. ganska långtråkigt. jag ska hämta elin och ta med mig henne till borås... på lördag blir det till djurparken med söt och elin och hans familj. :D det ska bli ganska kul faktiskt. :D sen blir det nog till att försöka fixa så mycket som möjligt med körkotet i nästa vecka. ska nog åka ner till halmstad... skulle i alla fall behöva komma iväg för att fixa detta. för jag har inte en chans att få för mig att göra det hemma. :P vi får väl se hur det urartar sig. mamma ska ju plugga  så jag skulle behöva fixa detta nu så jag kan känna att jag kan ta hand om lillan lite bättre. fattar inte hur det kan bli såhär faktiskt.
jag är lite orolig över helgen med. men det ska nog bli bra endå. hihi han syster är ju inte så underbart förtjust i mig. men vi får väl se.

aja så kan det vara. hoppas på mer jobb nu i alla fall. men man vet ju aldrig hur det går där heller. ska ju söka in till skoöa nu tillvårterminen med men vi får väl se vad det blir. hade ju  hoppats på svets men som det ser ut just nu så kommer nog det nog bli någonting annat.. :P funderar på någon form av datorkunskap eller liknanade.. jag tror det är det jag kan komma längst på just nu..

sen är det ju detta med utredningen med.. väntar på svar från detta nu... får se om det blir någon utredning snart.. hade ju vårdgarantin där i alla fall. och om jag inte får jobba i morgon så kommer det nog bli att jag drar till sjukhuset. för jag behöver kolla upp mittknä..det är svullet och gör ont. och det har det gjort nu i flera veckor.. hoppas att det inte är nått allvaligt i så fall.. :P aja.. nu ska jag plocka ner datorn för jag är snart framme. i skepplanda nu.. ha d bra!!!

fyy fan! (13 okt 2010)

fattar inte att man kan känna sig så ovälkommen hos någon. känns inte alls bra. :S ligget i söts säng men känner mig inte välkommen här det känns inte alls bra. :S kan inte bara folk acceptera mig för den jag är? så jävla dålig stilfaktiskt. lägg ner och svartmåla mig innan du lärt känna mig.. tala inte om för någon annan du tagigt reda på fakta! jävla idioter är det överallt..

skit ner er! (13 oktober 2010)

jaha! så är det som det alltid brukar vara i borås. tillbaka i borås efter 10 månader och inget har förändrats för fem öre. folk snackar lika mycket skit som vanligt. och man har gjort det med den och det med den andra! men nu när man träffar en mysig så är man ju bara en slampa.. men som sagt då är allt som det ska vara! har nu flyttat in i en liten etta på sjöbo (stadsdel i borås). och trivs ganska bra. men som sagt. träffat en söt från fristad och så avskyr hans syster mig och har redan lyckats få deras mamma att svartmåla mig innan hon ens lärt känna mig. fattar inte varför folk inte kan få sina egna uppfattningar om folk... bara för att man har varit på ett sett förut så behöver inte det betyda att man är den samma nu! kan inte bara folk skaffa ett eget liv och prata om.. jag har ett liv att prata om så jag behöver inte prata om någon annans.. men det är väl så! jag har ett spännande liv så det är ju kul att prata om mitt liv dårå!

nu sitter jag här i min lilla etta med söt och ska snart sova! klockan börjar bli väldigt mycket.. kankse upp om två timmar men det lär väl märkas om chefen ringer eller inte....

nu ska jag våldta min kudde rätt så brutalt... :D natti!!

RSS 2.0