hur som hällst! (20 april 2010)

nu står jag vid daniels köksbänk. maten står i ugnen och han sitter och spelar ps3. jätte kul. och jag har tänkt varje gång att - jag tar med mig min dator ifall han vill spela lite så slipper jag vara sysslolös. men icke.. denna gången har jag inte med min lilla dator. och då tyckte han att han skulle sätta sig och spela lite.. tack för den televerket.


jag är på helt CP humör i dag. har skrivit massa konstiga saker i dag. ska se om jag kommer på nått knas nu då!

"det var en gång en rosa elefant som var ute och kastade sopor omkring sig. helt plötsligt från ingenstans så kom det en grävlig flygandes. grävligen bertil är 635 år gammal och har en grön haklapp som förrkläde. han gillade att vara ute och flyga.. framför allt när det är såhär bra väder. man kunde se honom dyka upp på dom mest underliga ställena såsom på visningar för ensamma gråshuggemammor utan humor och på bröllop för homosexuella tekannor. folk frågar mig var jag har rökt. men jag säger att det inte var jag.. utan det var myrsloken ragnar . skyll inte på mig.. skyll på snigel, han är är farligare än mig. men om vi ska återgå till den stackars rosa elefanten då. han som sagt gillar sina sopor. han tycker dom är vackra som en grådaskig regnig kväll i den lilla sketna hålan strax brevid den lilla staden till höger om den blåa kotten som ligger brevid björken. han var så lycklig för att hans bästa kompis, den lilla gröna stenen, hade dött. och jag menar det var ju endå hans bästa kompis.. men varför var han då lycklig? jo ni förstår att om man har haft en grön stens som kompis så kunde man inte vara nått annat än lycklig för at han har dött."

nu måste jag sluta för i kväll. äta mat och sen sova!!! natti på er allesammans....

tack för den! (19 april 2010)

sitter hemma hos underbaraste nu och bara slappar. väntar på att han ska vakna så att vi kan laga lite mat. men som det ser ut just nu så kommer hag både få laga maten själv och äta den själv. suck... men sen så har han svårt nu med. han kan ju knappt andas för dessa jälvla pollen som finns överallt. kanske skulle ta sig en promenad eller så.. ha d hej!

fuck your mom! (15 april 2010)

ja i dag åker jag till borås för jag ska jobba i morgon. det ska bli riktigt skönt.. :D

men jag hittade den mest klockrena rörliga bilden någonsin..


your mom

den fick numerna bo i min blogg.. XD


underbara underbara du! (13 april 2010)

du är det mest underbara som hänt mig någonsin. synd bara att du känner såhär men det finns ju inget jag kan säga om saken. vi ska bara ta det lugnt nu och inte hasta fram. tycker om dig som jag aldrig tykt om någon innan. okej att jag kunde vara mig själv med en viss kossan. men inte om man gämför med hur jag kan vara mig själv när jag är med dig! du är värkligen mitt allt och jag skulle göra vad som hällst för att få behålla dig! om det så är att du skulle få för dig att hoppa så lova mig att du säger till mig innan så kan jag hoppa med dig så slipper jag hoppa själv efteråt. liv efter döden? ja tack! sålänge det är med dig och ingen annan. vi vill dethär båda två. men då får vi försöka fixa det båda två med. kämpa om det både ska vara svett och tårar inblandat. jag vill leva resten av mitt liv med dig. och en vacker dag ska vi ut och resa tillsammans med. länge och bara med varandra. mitt hjärta tillhör dig. det har du mitt ord på. det kommer nog att ta tid.. men då får det göra det.. låt mig få körkort. låt mig få jobb. så kan jag lova att inget av det där jobbiga ska du behöva bekymra dig om. låt det bara ta den tid det tar. snälla släpp inte taget bara. ge inte upp.. för det skulle ta knäcken på mig. jag vet att du klarar av detta. om vi bara gör det tillsammans.

RSS 2.0